Sportaccommodaties

Sportaccommodaties

CapitalLED maakt het mogelijk voor sportverenigingen, gemeenten en bedrijven om hun ledverlichting te verduurzamen zonder zelf te hoeven investeren.

Sportaccommodaties

Wij bieden een 15-jarige lichtgarantie op basis van de voorwaarden van de betrokken sportbond.

Voor sportaccommodaties bieden wij ledverlichting aan met lease, zonder eigen investering. U krijgt van ons een 15-jarige lichtgarantie op basis van de voorwaarden van de betrokken sportbond.

CapitalLED is een initiatief van Greenspread en van Signify en haar gekwalificeerde installateurs. Dankzij de unieke samenwerking tussen Greenspread en Signify en haar installateurs is CapitalLED als enige in staat om 15 jaar garantie te bieden op de LED-armaturen, inclusief lichtgarantie.

Forse besparing op de energierekening door Ledverlichting

De inkomsten van sportverenigingen staan onder druk: de contributie-inkomsten nemen af, het wordt steeds lastiger om sponsoren te vinden en de clubkosten blijven stijgen. Ook de energiekosten van sportclubs drukken flink op de begroting van sportverenigingen. Voor veel sportclubs is een forse besparing op de energierekening dan ook meer dan welkom. Door het gebruik van ledverlichting zijn sportvelden en sporthallen beter verlicht en bespaart u op uw energiekosten. Dit levert u een lagere energierekening op. CapitalLED biedt uw sportvereniging financieringsmogelijkheden voor professionele ledverlichting in de vorm van operational lease, financial lease en crowdfunding.