Over ons

Over ons

1. Over CapitalLED

CapitalLED is een financieringsmaatschappij die professionele verlichting aanbiedt in de vorm van operational en financial lease.

CapitalLED is een initiatief van Greenspread en van Signify en haar gekwalificeerde installateurs. Dankzij de unieke samenwerking tussen Greenspread en Signify en haar installateurs is CapitalLED als enige in staat om 15 jaar garantie te bieden op de LED-armaturen, inclusief lichtgarantie.

2. Over Greenspread

Greenspread richt zich op het ontwikkelen en exploiteren van duurzame-energie-projecten en energiebesparing en adviseert hier ook over. Greenspread neemt alle operationele werkzaamheden van CapitalLED voor haar rekening: uitvoering haalbaarheidsonderzoek, projectmanagement, beheer, monitoring en secretariaat. Voor het verduurzamen van de gebouwde omgeving maakt Greenspread gebruik van zonnepanelen, warmtepompen, LED-verlichting, smart-energy-toepassingen, batterijen, isolatiemaatregelen en laadpalen.

Greenspread heeft al eerder succesvol financieringsvehikels opgetuigd, onder andere voor de exploitatie van zonnepaneleninstallaties.

3. Over Signify

Signify is wereldleider in connected LED verlichtingsproducten, systemen en services. Met hun innovaties ontsluit Signify het buitengewone potentieel van licht om de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren en te werken aan een duurzame toekomst.

Signify bedient zowel de professionele als de consumentenmarkt en transformeert stedelijke- en publieke ruimtes, werkplekken, stadions, gebouwen, winkelcentra en woningen. Met hun producten, systemen en services helpt Signify haar klanten en consumenten hun energieverbruik te optimaliseren, het rendement te verhogen en nieuwe ervaringen en services te bieden.